Οι συνεδρίες Ενσώμα (ομαδικές, ατομικές και ειδικές) μπορούν να είναι δια ζώσης, διαδικτυακές και υβριδικές (συνδυασμός διαδικτυακής και δια ζώσης).
Μπορείτε να συμμετάσχετε δια ζώσης ή/και διαδικτυακά ανάλογα με τις περιστάσεις σας.
Μπορείτε να συμμετάσχετε όπου κι αν είστε.
Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα (ζευγάρι, οικογένεια, ομάδα) και να συμμετάσχετε μαζί διαδικτυακά σε χώρους της προτίμησης σας.
Χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες για να βοηθήσουμε τη μάθηση.
Oι συνεδρίες και άλλες πηγές σας είναι διαθέσιμες για χρήση στο δικό σας χρόνο στην ψηφιακή Ενσωμαθήκη.
Οταν συμμετέχετε διαδικτυακά:
Φτιάξε για τον εαυτό σου όσο πιο άνετο και ήσυχο χώρο γίνεται, μέσα ή έξω, με όσο περισσότερο ανοιχτό χώρο στο πάτωμα/έδαφος γίνεται.
Φρόντισε να μην υπάρχει κάτι εύθραυστο ή επικίνδυνο στο χώρο σου. ‘Εχε μαζί σου κουβέρτα, οτιδήποτε μαλακό θέλεις για να βάζεις κάτω όταν χρειάζεται και οτιδήποτε άλλο γνωρίζεις οτι σε εξυπηρετεί π.χ. μαξιλάρια, μπάλες κτλ.
Στήσε την κάμερα σου ώστε να σε βλέπω όσο το δυνατόν ολόσωμα είτε είσαι όρθια/ος, καθιστή/ος ή ξαπλωμένη/ος και φρόντισε να έχεις καλό ήχο για να μπορείς να με ακούς καλά.